Търсят се: куриери до 35 г. за работа с ван като Ltd. company в Англия, камериерки и помощен персонал за работа като самонаети в хотели във Великобритания. Уважаеми клиенти, можете да се свържете с нас по Skype, за да зададете своите въпроси като използвате някое от Skype имената, посочени в страницата "за нас". Нашите онлайн асистенти са на ваше разположение всеки работен ден от 10 до 18 часа.                                                    | форум | за нас | начало | english    
начало > Англия > работа > au pair > изисквания  
 

Изисквания

Семействата предпочитат само кандидати от женски пол.

Възраст: 17-27 години
Семейно положение: неомъжена
Ниво на владеене на английски език: минимум Средно (Intermediate), в някои случаи се допуска и под средното (Pre-intermediate)
Препоръчителна продължителност на престой в семейство: над 6 месеца

Документи:

1. Апликейшън (ще го получите от нас).

2. Дълго и описателно писмо: Информация за вас и вашия опит с деца и в домакинството - за вашите интереси, семейство, но най-вече пишете в какво сте най-добри, в какво наистина ви бива.

3. Препоръки:

- свързани с гледане на деца (и домакинска работа).

- други (за всякакъв тип работа, която сте вършили).

- личностна характеристика (ако е възможно, поне две препоръки да ви описват като честен човек и такъв, на който може да се разчита и да му се има доверие; да НЕ са от вашето семейство или приятел, а от учител или дългогодишен съсед или бивш работодател).

- от училище (ако имате такива).

Важно! Необходими са минимум две, три (или повече) писмени препоръки. Всяка препоръка трябва да включва пълното име, адрес и телефонен номер на препоръчителя, за да може агенцията или семейството директно да се свържат и проверят валидността на препоръките. Без горепосочените изисквания препоръките не могат да бъдат приети.

4. Копие на вашия задграничен паспорт (страницата със снимката).

5. Медицинско удостоверение - да пише само, че сте достатъчно здрава, за да се грижите за деца. (Не е нужен пълен медицински преглед, а само удостоверение от личния ви лекар, че сте "здрава").

6. Писмено съгласие на родител/настойник, ако сте под 18 години.

7. Копие на шофьорска книжка (предимство е, ако сте шофьор).

8. Свидетелство за съдимост. (Ако не можете да го извадите бързо, трябва да напишете писмо, в което посочвате вашия постоянен адрес на местожителство, рождена дата, декларирате, че нямате криминални прояви и да се подпишете.)

9. Препоръчваме ви да си извадите карта за ползване на намаление при международни пътувания, посещения на забележителности и др. (напр. ISIC или IYTC)