Търсят се: куриери до 35 г. за работа с ван като Ltd. company в Англия, камериерки и помощен персонал за работа като самонаети в хотели във Великобритания. Уважаеми клиенти, можете да се свържете с нас по Skype, за да зададете своите въпроси като използвате някое от Skype имената, посочени в страницата "за нас". Нашите онлайн асистенти са на ваше разположение всеки работен ден от 10 до 18 часа.                                                    | форум | за нас | начало | english    
начало > САЩ > Визи > Подготовка за виза > Изисквания  
 

ПОДГОТОВКА ЗА ВИЗА ЗА САЩ

Изисквания към кандидатите за виза за САЩ

Желаещите да ползват услугите на Агенция "ПАН-ВТ" кандидати за американска виза трябва:

1. Да подготвят необходимите придружаващи документи и снимки съгласно изискванията на американските власти и указанията на Агенцията

2. Да се явят лично в Агенцията за попълване и подписване на формите за кандидатстване за виза. Ако клиентът няма възможност, не е необходимо лично идване в случаите, когато за съответния тип виза се подават само онлайн форми.

3. Да заплатят таксата за посолството и такса SEVIS (когато за съответната виза се изисква тази такса) и да донесат платежните документи в Агенцията или ако желаят Агенцията да извърши тези плащания да внесат съответните суми в офиса на Агенцията.

4. Да се явят на интервю в консулския отдел на американското посолство в София на заявения след предварително съгласуване ден и час.